Helyi közélet

2016.02.22. 10:33

Agresszív nőt kapcsoltak le Mátészalkán - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Ernő 43 éves dögei lakos ellen. A férfi 2016. február 21-én egy nyírbogdányi családi ház udvarára bement és az ott parkoló gépkocsi csomagtartójából egy kézi táskát, valamint szerszámokat kísérelt meg eltulajdonítani. A tulajdonos az elkövetőt cselekménye közben tetten érte és értesítette a közelben lévő rendőröket. Az egyenruhások a férfit a helyszínen elfogták, a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 42 éves mátészalkai lakos ellen. A nő 2016. február 21-én a mátészalkai vasútállomáson kiabált és agresszíven viselkedett, melyet a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem fejezett be. Az egyenruhások a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában