Helyi közélet

2016.02.16. 18:48

Köztisztviselőből lett polgármester

Tiszanagyfalu - Három évtizeden át eddig is a lakosságot szolgálta Tiszanagyfalu új vezetője.

Tiszanagyfalu - Három évtizeden át eddig is a lakosságot szolgálta Tiszanagyfalu új vezetője.

Döntöttek vasárnap az időközi polgármester-választáson Tiszanagyfalu polgárai: a legtöbb szavazatot Rudolf János Ferencné kapta, így – ha a szavazás eredménye jogerőre emelkedik három nap múlva – ő töltheti be ezt a tisztséget, mivel az eddigi polgármester, Kemecsei László nyugdíjba vonult.

Pénzügyi területen

Szorosan kötődik Tiszanagyfaluhoz a község új vezetője: a faluban született, harminckét éven át pedig köztisztviselőként szolgálta a lakosságot. Pénzügyi területen dolgozott, jól ismeri az önkormányzat gazdálkodását, akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy elmúlt évtizedekben a polgármester és a képviselő-testület „jobb keze” volt.

Ismeretség és tapasztalat

– Jó érzés, hogy megkaptam az emberek bizalmát, az újságon keresztül is köszönöm mindenkinek a voksot. Nagy kihívás folytatni Kemecsei László munkáját, hiszen 1985-től tanácselnökként, 1990-től polgármesterként irányította a települést. Úgy gondolom, a polgármesteri munkámban nagy segítségemre lesz, hogy jól ismerem a helybeli embereket, s az elmúlt évtizedek pénzügyi-köztisztviselői tapasztalataira is építkezhetem – mondta el érdeklődésünkre Tiszanagyfalu új vezetője, majd felvázolta terveit, elképzeléseit is.

– A héten szeretnék majd az önkormányzati tagokkal találkozni. Számos olyan tervem van, amelyek a lakosság komfortérzetét növelnék. Mint a szórólapomon is megfogalmaztam, a közbiztonság növelése céljából térfigyelő kamerák felszerelését tervezem, fontos a közvilágítás minőségének a javítása úgy, hogy az üzemeltetés takarékosságát is szem előtt tartsuk. Fontosnak tartom továbbá a köztemetők állapotának javítását is.

KM-MML

A teljes cikk elolvasható a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában