Helyi közélet

2016.02.25. 09:27

Vasat és réz kábeleket loptak egy máriapócsi sporttelepről - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. András 20 éves, K. Andrásné 43 éves, K. Erzsébet 18 éves nyírgyulaji lakosok, valamint V. István 23 éves kislétai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a négyfős társaság tagjai megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2016. február 15-e és 2016. február 24-e közötti időszakban több alkalommal jogosulatlanul bementek egy máriapócsi sporttelepre és onnan akkumulátorokat, réz kábelt, valamint különböző vasanyagokat tulajdonítottak el. A rendőrök a társaság tagjait 2016. február 24-én 23 órakor Nyírgyulaj belterületén igazoltatták és személygépkocsijukban megtalálták a máriapócsi sporttelepről eltulajdonított vasanyagokat. A rendőrök a négy feltételezett elkövetőt elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Attila 28 éves és B. Mariann 23 éves nyíregyházi lakosok ellen. A férfit és a nőt 2016. február 24-én egy nyíregyházi élelmiszer áruházban a biztonsági szolgálat munkatársa tetten érte, miközben az áruvédelmi széfer felfeszítését követően eltulajdonítottak egy mobiltelefont. Az áruház munkatársai értesítették a rendőrséget és kiérkezésükig a két személyt a helyszínen visszatartották. A rendőrök a férfit és a nőt előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. József 48 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. február 22-én egy nyírbátori társasház lépcsőházának lakattal lezárt pincéjébe betört, ahonnan egy kerékpárt és két biciklilámpát tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen a feltételezett tettest 2016. február 24-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az egyenruhások a 48 éves férfinél tartott házkutatás során az eltulajdonított tárgyakat megtalálták és lefoglalták. A Nyírbátori Rendőrkapitányság a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában