Helyi közélet

2016.03.23. 13:03

Családtagként szólnak a hallgatókhoz

Nyíregyháza - Egy jó rádió nemcsak a hallgatótábora füléig, hanem a szívéig is elér.

Nyíregyháza - Egy jó rádió nemcsak a hallgatótábora füléig, hanem a szívéig is elér.

– A helyi rádiók között éles a verseny, a minél nagyobb hallgatottságért folyó szakmai „harcnak” azonban nem áldozatai, hanem nyertesei vannak: a hallgatók, akik időről időre tartalmasabb és élvezhetőbb műsorokat kapnak tőlünk, „rádióhullám-lovasoktól” – hangsúlyozta Szakács Tibor, a nyíregyházi Retro Rádió vezetője, akit a közelmúltban elnökségi taggá választott a Helyi Rádiók Országos Egyesülete (HEROE).

– Az idén húszesztendős érdekvédelmi egyesület tisztújító közgyűlésén részt vevő szakmabeliek egyetértettek abban, felgyorsult világunkban az eddigieknél is fon­tosabb, hogy a rádiók hosszú távú stratégiával tudjanak ­válaszolni az új médiafogyasztási szokások kihívásaira.

Kereskedelmi köntösben

– Alapvető elvárás a mai kereskedelmi rádiókkal ­szemben, hogy korszerű technikai eszközparkkal és nívós szakmai színvonalon tájékoztassanak és szórakoztassanak. A családi vállalkozásként működő Retro Rádió csapata azonban nem éri be ennyivel: immár tíz éve jól bevált arcokkal, hangokkal, közkedvelt műsorokkal, ­kvázi családtagként vagyunk jelen a ­nyíregyháziak életében, akiknek nem csak a fülükig, a szívükig is igyekszünk elérni.

– A minket hallgató generációk barátságos hangot, változatos zenéket, gyors helyi infókat és objektív tájékoztatást várnak – és kapnak – ­tőlünk, természetesen az elvárt ­színvonalon, kereskedelmi köntösbe öltöztetve – mesélte a több mint másfél évtizede rádiózó Szakács Tibor.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában