Helyi közélet

2016.03.29. 16:36

Minden kérdésére választ kaphat, ha valóban szeretne

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország Fórum oldalán március 17-én megjelent, a Nyíregyházi Lakásszövetkezet vezetését és küldötteit élesen és oktalanul bíráló olvasói levélre szeretnék reagálni, amelyet Demeter Sándorné írt.

Nyíregyháza - A Kelet-Magyarország Fórum oldalán március 17-én megjelent, a Nyíregyházi Lakásszövetkezet vezetését és küldötteit élesen és oktalanul bíráló olvasói levélre szeretnék reagálni, amelyet Demeter Sándorné írt. A magam és a küldött társaim nevében is visszautasítom azt a kijelentést, miszerint sem a törvényt, sem az alapszabályt nem ismerjük. Számomra úgy tűnik, inkább a levélíró nem ismeri a szövetkezetek működését, ugyanis ha 20 évig közös képviselő volt, minden évben találkoznia kellett a jegyzőkönyv aláírásakor az alábbi szöveggel a napirendi pontok között: „a küldöttgyűlési küldött és a hb. elnök megválasztása”. Ha nincs a személyekben változás, ez akkor is napirendi pont, amit meg kell vitatni! Én, a Május 1 tér 11. küldötteként hűen képviselem a lakótársaim érdekeit, ha Demeter Sándorné kíváncsi a város küldötteire (vajon miért is?), megkaphatja a neveket a Lakszöv munkatársaitól. Kérdései sokaságára is választ kaphat, mégpedig az alapszabály elolvasása után, amit úgy tűnik, a húsz esztendős közös képviselősége alatt nem tett meg.

Villás Tiborné, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában