Helyi közélet

2016.03.07. 07:51

Mosógép lángolt Szamosújlakon - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 6-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott, majd árokba hajtott vasárnap reggel a 41-es számú főúton, a 14-es kilométernél Napkor közelében. A járműben öten utaztak, mindannyian megsérültek. A baktalórántházi- és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy mosógép égett egy családi ház konyhájában, vasárnap délben Szamosújlakon, a Petőfi utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók az épületből a mosógépet kihozták, a füsttel telítődött lakást nagyteljesítményű ventilátorral átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Egy ember életét vesztette, öten pedig megsérültek vasárnap délután, amikor két magyar rendszámú személygépkocsi ütközött össze a 471-es számú főúton, az 56-os kilométernél Nyírbátor és Nyírcsászári között. A nyírbátori- és a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járműveket áramtalanították, a beszorult sérülteket feszítő-vágó berendezés segítségével kiszabadították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában