Helyi közélet

2016.04.15. 11:26

Begőzölt egy férfi a demecseri polgármesteri hivatalban, a zsarukat kellett hívni- Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. április 14-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 16 éves lányt, akit a Nyíregyházi Járásbíróság kifosztás bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözött. A nyilvántartások adataiból kiderült, hogy a helyi lakos ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a fiatalt előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

Rongálás szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse egy 53 éves helyi lakost. A férfi 2016. április 14-én a demecseri polgármesteri hivatal folyosóján kiabált, és csapkodta az asztalt, amiért várakoznia kellett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy szombathelyi lakost, aki 2016. április 14-én a 41-es számú főúton kínálta szexuális szolgáltatásait anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A nő tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 41 éves taksonyi lakos ellen. A férfi 2016. április 14-én Vásárosnamény külterületén egy energiafűzből készített kerítést engedély nélkül lebontott, amit el akart tüzelni. A rendőrök az elkövetőt cselekménye közben tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság egy 18 éves pusztadobosi lakost. A férfi 2016. április 14-én egy nyírmadai telep parkolójában lezáratlanul hagyott tehergépkocsi utasteréből szerszámokat, jégoldót és izzókat kísérelt meg eltulajdonítani. A telep biztonsági őre a férfit cselekménye közben tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában