Helyi közélet

2016.04.07. 11:56

Jobbik-sajtótájékoztató: A kormány falakat épít, mi hidakat

Nyíregyháza - Vona Gábor elnöke január 30-án meghirdette a „valódi nemzeti konzultációt”, amely az egészségügyre, az oktatásra és a korrupcióra fókuszál.

Nyíregyháza - Vona Gábor elnöke január 30-án meghirdette a „valódi nemzeti konzultációt”, amely az egészségügyre, az oktatásra és a korrupcióra fókuszál. Évente mintegy 90 ezer beteg kap fertőzést a kórházakban, holott az esetek 60-70 százaléka megelőzhető lenne. „Ha a GDP-hez viszonyítjuk az oktatásra fordított összeget, sereghajtók vagyunk Európában” – jegyezte meg dr. Gyüre Csaba országgyűlési képviselő, hozzátéve: „A kormány sok esetben legalizálja a korrupciót, és ami korábban korrupciónak számított, az ma már törvényes”. Adorján Béla megyei elnök továbbra is szívügyének tekinti a vásárosnaményi kórház sorsát: „Az intézmény működőképessége a tét. Meg kell menteni, hiszen a vonzáskörzetében 30 ezer ember érintett. Információs adatlapon arra kérjük az állampolgárokat, hogy nyilatkozzanak: elégedettek-e a kórház felszereltségével, az egészségügyi szolgáltatások színvonalával?”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában