Helyi közélet

2016.04.11. 10:09

Jobbik-sajtótájékoztató: Munkát, rendet és fejlődést ígér Kocsord jobbikos polgármester-jelöltje

Kocsord - Közel 300 ajánlást gyűjtött eddig Kocsordon a május 8-ai időközi választás jobbikos jelöltje, ifj. Földi István.

Kocsord - Közel 300 ajánlást gyűjtött eddig Kocsordon a május 8-ai időközi választás jobbikos jelöltje, ifj. Földi István. – A településvezetői posztért ringbe szálló három aspiráns közül csak ő tagja a megyei közgyűlésnek. Rálátása van a kiaknázható pályázati lehetőségekre, amely a fejlesztés, fejlődés, a szebb jövő kulcsa lehet a településen! – hangsúlyozta a hétfői sajtótájékoztatón dr. Apáti István, a Jobbik országos alelnöke, majd hozzátette: bízik benne, hogy a többi jelölt is etikus, tisztességes és őszinte kampányt folytat majd, miként ifj. Földi István. A Jobbik kocsordi polgármester-jelöltje a főbb programpontjai között a munkalehetőségek bővítését, a járdák, utak és a vízelvezető csatornarendszer javítását, a kulturális, a közösségi és a sportélet fellendítését, a fiatalok helyben tartását, a közmunkaprogram kiszélesítését, a közintézmények rekonstrukcióját, a turisztikai lehetőségek feltárását és kiaknázását emelte ki, valamint azt, hogy tovább fog harcolni az M49-es gyorsforgalmi elkerülő út mihamarabbi megépülésért.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában