Helyi közélet

2016.04.13. 16:24

Közel száz végzős osztály névsorát jegyezték be a Ballagók Kapcsos Könyvébe

Nyíregyháza - Betelt a 2006-ban egyedi méretben, merített papírból, bőrkötésben kivitelezett, impozáns Ballagók Kapcsos Könyve, ezért a nyíregyházi önkormányzat tavaly elkészíttette annak ikertestvérét.

Nyíregyháza - Betelt a 2006-ban egyedi méretben, merített papírból, bőrkötésben kivitelezett, impozáns Ballagók Kapcsos Könyve, ezért a nyíregyházi önkormányzat tavaly elkészíttette annak ikertestvérét. A megyeszékhelyen érettségiző diákok – 19 középiskola képviselői – szerdán már ebbe jegyezték be a 90 végzős osztály névsorát.

Jászai Menyhért alpolgármester köszöntőjében rámutatott: Nyíregyháza folyamatosan fejlődő város, amely a jövőben is számít a fiatalokra tanulóként, munkavállalóként és fészekrakóként egyaránt. – A megyeszékhely megtartóereje jó, a város lélekszáma nem csökken. Az itt élők, itt tanulók és az ide látogató turisták is elismeréssel beszélnek a valóban egyre többet és többet adó Nyíregyházáról, amelyre méltán lehetünk büszkék – fogalmazott az alpolgármester.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország április 14-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában