Helyi közélet

2016.04.01. 09:06

Videó: Betörtek, kocsikat fosztogattak - végiglopták Kálmánházát

Kálmánháza - Loptak, amit csak lehetett. A rendőrök elfogták a három feltételezett elkövetőt.

Kálmánháza - Loptak, amit csak lehetett. A rendőrök elfogták a három feltételezett elkövetőt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2016. március 24-én este elfogták H. Krisztián 37 éves, L. Ferenc 29 éves, valamint K. Gábor 20 éves hajdúdorogi lakosokat.

A megalapozott gyanú szerint a férfiak 2016. március hónapban vagyon elleni bűncselekményeket követtek el Kálmánházán. A rendelkezésre álló adatok szerint betörtek egy mezőgazdasági raktárba, ahonnan élelmiszereket és egy számítógépet tulajdonítottak el, valamint betörtek két lakóház melléképületébe is, ahonnan kerékpárokat és mezőgazdasági kisgépeket vittek el. A rendőrség adatai szerint a háromfős társaság tagjai gyanúsíthatóak a településen elkövetett hat gépkocsi feltöréssel is. A gyanúsítottak a járművek oldalsó ablakait betörték és eltulajdonították az utasterekben hagyott táskákat, pénztárcákat az azokban tartott készpénzzel. A rendőrség az ügyben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Elfogásuk után a három feltételezett elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, H. Krisztiánt és L. Ferencet bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezése és az illetékes ügyészség indítványa alapján a Nyíregyházi Járásbíróság 2016. március 25-én elrendelte a két gyanúsított előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában