Helyi közélet

2016.06.24. 17:15

Még nem pihennek a pedagógusok a Kazinczyban

Nyíregyháza - Ezen a héten már nem a gyerekzsivajtól volt hangos az első emelet a Kazinczy Tagintézményben. A Cikk cakk sakk dalra gyülekeztek a pedagógusok a 2. b osztály tantermében.

Nyíregyháza - Ezen a héten már nem a gyerekzsivajtól volt hangos az első emelet a Kazinczy Tagintézményben. A Cikk cakk sakk dalra gyülekeztek a pedagógusok a 2. b osztály tantermében. Már a második tanévét zárjuk a Sakkpalota képességfejlesztő programmal. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a program egyaránt alkalmas tehetséggondozásra és hátránykompenzálásra is. Idén is több alkalommal tartottunk bemutató foglalkozásokat óvodásoknak, óvónőknek és az érdeklődő pedagógusoknak.

Ezen a napon szerepcsere történt, a kisiskolások helyére a kollégáink ültek be. Megismertettük a sakk szabályait (Simonné Gincsai Rita, Maczinkóné Halász Erika), érdekes, furfangos játékokba vontuk be őket (Kovács Tamásné, Miholeczné Spivák Anita, Heteyné Timándi Tünde, Sándor Csilla). Bár a nyári szünetre készülünk, de már a jövő tanévet is tervezzük. A mai nap nagyon jó hangulatban telt és közösségformáló erővel bírt, melyet a képek is mutatnak.

- Maczinkóné Halász Erika -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában