Helyi közélet

2016.06.16. 13:31

Munkáspárt-sajtótájékoztató: Ízig-vérig munkásembert indítanak az időközi polgármester-választáson

Demecser - "A Demecseri Helyi Választási Bizottság kedden hivatalosan nyilvántartásba vette a Magyar Munkáspártot jelölő szervezetként."

Demecser - "A Demecseri Helyi Választási Bizottság kedden hivatalosan nyilvántartásba vette a Magyar Munkáspártot jelölő szervezetként."

- Vagyis a július 31-re kitűzött helyi időközi polgármester-választáson érintett a tradicionális párt is. „Csütörtökön találkoztam a jelenlegi demecseri polgármesterrel, és tájékozódtam a jelenlegi helyzetet illetően. Szabó Zoltán személyében ízig-vérig munkásembert, esztergályost indítunk a választáson” – említette dr. Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke.

„Fontos, hogy az embereknek legyen választási lehetőségük. Mivel mi vagyunk a parlamenten kívül a legerősebb párt, amely képviseli a dolgozók érdekeit, bízhatnak bennünk Demecserben is. Szeretnénk nyomást gyakorolni a kormányra, hogy az elmaradott keleti régióra fokozottabban figyeljen. Túlságosan nagyok a különbség az országrészek között. Bízunk a választópolgárokban, voksoljanak Szabó Zoltánra!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában