Helyi közélet

2016.06.08. 10:00

Nőt bántalmazott, hűtőt vert szét a tiszavasvári fiú - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 7-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség, magánlaksértés vétség és testi sértés vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves helyi férfi ellen. A gyanúsított 2016. június 7-én bement egy tiszavasvári lakóház udvarára, ahol egy hűtőszekrény szétvert, és annak fém, valamint lemez darabjait egy felvásárló telepre szállította. A férfi hamarosan visszatért az ingatlanhoz, ahol először a bejárati ajtót rugdosta, majd betört egy ablaküveget, amelyen keresztül a házba bejutva bántalmazta az otthonában tartózkodó 20 éves nőt. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit perceken belül a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 7-én Tiszavasváriban elfogták J. Richárd 24 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyháza Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 43 éves kékcsei férfi ellen. A gyanúsított otthonukban hónapok óta rendszeresen bántalmazta élettársát. A rendőrök a férfit 2016. június 7-én előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 41 éves barabási lakos ellen. A férfi 2016. június 7-én Barabás egyik utcájában kiabált, majd a helyszínre érkező rendőröket is szidalmazta, ezért a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában