Helyi közélet

2016.06.13. 07:36

Villanyóra szekrénye lángolt Nyírmadán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott és egy távközlési oszlopnak ütközött, amely az úttestre borult vasárnap reggel Hetefejércsén, a Rákóczi utcában. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati és a tarpai önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy száz négyzetméteres lakóház villanyóra szekrénye égett vasárnap délelőtt Nyírmadán, a Táncsics utcában, a tűz az épületre nem terjedt át, amit az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, valamint az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában