Helyi közélet

2016.07.13. 13:37

LMP-sajtótájékoztató: Széll Bernadett szabolcs-szatmár-beregi portyán

Nyíregyháza - Országjáró portyája során szerdán Szabolcs-Szatmár-Beregbe érkezett Széll Bernadett, a Lehet Más a Politika társelnöke.

Nyíregyháza - Országjáró portyája során szerdán Szabolcs-Szatmár-Beregbe érkezett Széll Bernadett, a Lehet Más a Politika társelnöke. „Az LMP ötpontos akciótervet nyújt be az Országgyűlés elé a magyar munkaerőhiány kezelésére. Szeretnék elérni, hogy adómentes legyen a minimálbér és annak értéke a létminimum fölé kerüljön. A kormány szövetséget kötött a nagytőkével a magyar dolgozók ellenében azzal, hogy alacsonyabb bérszínvonalú országból érkezőkkel kívánja pótolni a kivándorló magyar munkaerőt, letörve ezzel a hazai béreket! Jelentős béremelést szorgalmazunk a közszférában. Mindenképpen növelnénk a képzési és az átképzési, a szak- és felnőttképzési forrásokat. Lakhatási és mobilitási támogatásként országszerte szociális bérlakásprogramot indítanánk”.

A nyíregyházi sajtótájékoztató után az LMP társelnöke Gyürén, Mátészalkán és Csengersimán találkozott a választópolgárokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában