Helyi közélet

2016.08.24. 13:17

Bemutatták az új igazgatót

Nyírbátor - A rokonok a családi napon közelebbről is megismerkedhettek a gyárral.

Nyírbátor - A rokonok a családi napon közelebbről is megismerkedhettek a gyárral.

Mintegy hétszázan vettek részt Magyarország egyetlen repülőgépalkatrész-gyártója, a nyírbátori Diehl Aircabin Hungary családi napján, amit az elmúlt vasárnap rendeztek meg a nyírbátori strand területén.

Átadta a stafétabotot

A vállalat legjelentősebb éves eseményének különlegessége az idén az volt, hogy ezen a napon a munkatársak személyesen is megismerkedhettek a vállalat új ügyvezető igazgatójával. Udo Bosler, a Diehl Aircabin Hungary Kft. öt év után leköszönő ügyvezető igazgatója ezen a napon adta át a képzeletbeli stafétabotot Christian Utz-nak, a vállalat új ügyvezető igazgatójának, aki augusztusban érkezett a Diehl Aircabin Hungary Kft.-hez.

– Annak ellenére, hogy a Diehl Aircabin Hungary egy rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat, a cégen belül nagyon családias a hangulat. A nyitott ajtók rendszere a Diehlnél valóban működik. Ezért is tartotta fontosnak a vállalat vezetősége, hogy az új ügyvezető igazgatót a kollégák személyesen is megismerhessék a családi napon – fogalmazott Buga Bernadett, a Diehl Aircabin Hungary Kft. HR-vezetője.

Hűsöltek a medencében

A program egyik legizgalmasabb részeként a családtagok közelebbről is megismerkedhettek a gyárral. A finom ételek és italok mellett számos gyermekprogram, ugrálóvár, Euro Jumping várta a résztvevőket. Az időjárás is kedvezett a résztvevőknek, a nyári melegben a nyírbátori strand medencéiben hűsölhettek.

Több munkatárs azzal a céllal hívta meg a barátait, családtagjait, ismerkedjenek meg ők is közelebbről a céggel, s talán majd még kollégák is lehetnek. Az év végéig ugyanis 50–100 új munkahely lesz a Diehlnél, így most van lehetőség arra, hogy új munkatársak is bekerüljenek a repülőgépalkatrész-gyártó vállalathoz.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában