Helyi közélet

2016.08.08. 12:26

Bűz-horror: Két hetes, rothadó szemétzsákok kísértik a mátészalkaiakat

Mátészalka - Mátészalkán, a Zöldfa úti szórakozóhely előtt több zsák szemét van elhelyezve az utcán, s bár a telephelyen jól láthatóan van mozgás, a szemetet 2 hete nem távolították el. Az eredmény: már több tíz méterről, átható rothadás szag borzolja a mátészalkaiak orrát - <a href="http://mateszalkaleaks.blog.hu/2016/08/06/ket_hete_rohad_a_szemet_a_forrosagban_zoldfa_uton_a_jegyzo_segitseget_kerjuk" target="_blank">írta meg a Mátészalkaleaks</a>.

Mátészalka - Mátészalkán, a Zöldfa úti szórakozóhely előtt több zsák szemét van elhelyezve az utcán, s bár a telephelyen jól láthatóan van mozgás, a szemetet 2 hete nem távolították el. Az eredmény: már több tíz méterről, átható rothadás szag borzolja a mátészalkaiak orrát - írta meg a Mátészalkaleaks.

A helyiek tehetetlenek, így hát a jegyző segítségét kérték - a segítség kérő levél megjelent a mateszalkaleaks.blog.hu-n is:

Tisztelt Jegyző !

A Zöldfa úton található Club ...... előtt 2 hete, kb 5 nagy fekete szemeteszsáknyi kommunális hulladék van elhelyezve. Érdemes lenne megvizsgálni, hogy van e egyáltalán edényzete a cégnek és hogy miért helyezik az utcára a hulladékukat.

Messziről érezni a rothadó szemét szagát.

Legyen szíves megkérni a közterület felügyelőket a intézkedésre és a jövőben ha lehet járjanak el lakossági bejelentés nélkül is az iléyen renitensekkel szemben, hiszen gyakran járőröznek, vállalják fel az ilyen ügyeket, legyenek szívesek.

Városunk egyik fő útja a Zöldfa út, sok átutazó jár arra, rontja a rólunk alkotott képet és veszélyes is a kommunális szemét közterületen tartása a nyári hőségben.

Segítségét és intézkedését várom, amelyet előre is köszönöm.

Csák Emese

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában