Helyi közélet

2016.08.23. 18:48

Felújítások a záhonyi diákotthonban

Záhony - Jelentősen megújul a most kezdődő tanévre a záhonyi Dr. Béres József Kollégium.

Záhony - Jelentősen megújul a most kezdődő tanévre a záhonyi Dr. Béres József Kollégium.

A szakemberek ezekben a hetekben dolgoznak a teljes elektromos hálózat korszerűsítésén, melyet festések követnek a tanév kezdetéig. A lakószobákon, kiszolgáló helyiségeken, folyosókon kívül új köntöst kap az étterem is. Még az előző tanév végén hozzákezdtek szintenként egy-egy vizesblokk felújításához, így az emeletenkénti három tisztálkodási egység közül már csak egynek a rekonstrukciója marad a következő időkre, tekintettel arra, hogy két évvel ezelőtt is folytak hasonló munkálatok.

A fenntartó a tanévközi szünetekben további fejlesztéseket tervez, aminek eredményeként tetszetős padlóbevonatot alakítanak ki és az ajtólapok cseréjére is sor kerül. A villamos hálózat megújításával egyidejűleg modern lámpatestek, elektromos kapcsolók kerültek felszerelésre és a négy folyosón kialakított étkező szobákban új konyhagépek szolgálják majd a lakók kényelmét.

- Katona Dávid -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában