Helyi közélet

2016.08.05. 09:21

Három kilós paradicsom terem Aranyosapátiban

Aranyosapáti - Aranyosapátiban a Pető családnál nem új keletű dolog a kertészkedés, Pető Sándorné, Erzsike néniék évtizedekig virágkertészek voltak - írja a <a href="http://haromhatar.hu/index.php/hirek/helyi-hirek/1472-oriasi-harom-kilos-paradicsom-termett-aranyosapatiban.html" target="_blank">haromhatar.hu</a>.

Aranyosapáti - Aranyosapátiban a Pető családnál nem új keletű dolog a kertészkedés, Pető Sándorné, Erzsike néniék évtizedekig virágkertészek voltak - írja a haromhatar.hu.

A virágkertészet már nem működik, a kertben lévő hatalmas üvegház jelenleg a család zöldségkészletét biztosítja. Ebben az üvegházban termett a fotón is látható közel 3 kg-os paradicsom, amely Erzsikét is meglepte, nem számított ekkora termésre.

A gigaparadicsom leszedésével természetesen megvárta 8 éves Levente unokáját, és övé volt a paradicsomból kivágott első szelet megkóstolása is!

A hír nem maradt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén belül, az országos napilap a Bors is lehozta a fenti fotót, és mint megjegyezték a növényen még további négy, hasonló nagyságú paradicsom volt található .

Forrás: haromhatar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában