Helyi közélet

2016.08.28. 09:31

Prostit fogtak Baktalórántházánál - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse tiltott prostitúció miatt vett szabálysértési őrizetbe egy kőszegi lakost. A nőt 2016. augusztus 27-én a 41-es főút baktalórántházi szakaszán érték tetten, amint szexuális szolgáltatásait kínálta az arra haladó autósoknak.

A Vállaj közúti határátkelőn gépkocsival akarta elhagyni az országot egy 29 éves román állampolgár 2016. augusztus 27-én éjjel. A nőről az ellenőrzés során kiderült, hogy személy elleni bűncselekmény elkövetése miatt a román hatóság körözése alapján schengeni elfogatóparancs van érvényben, ezért a Mátészalkai Rendőrkapitányságon őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában