Helyi közélet

2016.09.05. 18:11

A beteg gyerekekért sétáltak Nyíregyházán

Nyíregyháza - 10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK: szeptember 4-én újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 9 helyszínen, köztük Nyíregyházán is.

Nyíregyháza - 10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK: szeptember 4-én újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 9 helyszínen, köztük Nyíregyházán is. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását. A befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen közel háromszázezer forint gyűlt össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és az Egyetemi Oktatókórház Kérlek segíts Alapítványa javára.

Már egy félórás, lendületes sétával is sokat tehetünk egészségünkért és jó közérzetünkért. Még könnyebb útra kelni, ha tudjuk, hogy ezzel beteg kisgyermekeknek is segíthetünk. A tavalyi első, sikeres program után az Amway Hungária idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” országos jótékonysági akcióját szeptember 4-én. A résztvevők egy kb. 5 kilométeres, frissítő sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapítványok nélkülözhetetlen munkáját. A befizetett adományok összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

Nyíregyházán csaknem háromszázan választották vasárnapi programnak az 5 kilométeres sétát, akik több ezer lépést tettek meg saját egészségükért és beteg gyermekek gyógyításáért. A jótékonysági akción az 500 forintos jelképes részvételi díj befizetésével 130 000 forint gyűlt össze. Ezt az összeget az Amway megduplázta, így a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és az Egyetemi Oktatókórház Kérlek segíts Alapítványa közel 300 000 forintot fordíthatnak gyógyításra.

Az országos akcióban 9 város, Nyíregyháza mellett Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Pécs, Szolnok, Szeged, Vác és Zalaegerszeg vett részt. A sétát összesen 2300-an, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte, ezzel 20 milliónál is több lépést tettek meg. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 2 500 000 forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára.

Az Amway-ről 

A családi tulajdonú Amway™ a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, kínálatában több mint 400 csúcsminőségű szépségápolási, wellness és háztartási termék található, melyek kizárólag független termékforgalmazókon keresztül érhetők el a fogyasztók számára. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított vállalat több mint 100 országban és területen működik, 2014-es éves árbevétele elérte a 10,8 milliárd dollárt. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE™ vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az Artistry™ bőrápolók és színes kozmetikumok, valamint az eSpring™ víztisztító rendszerek.

- Double Decker Communications -

Ezek is érdekelhetik