Helyi közélet

2016.09.29. 07:41

Berendezési tárgyak égtek egy raktárban Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy hektár területen, foltokban égett a nádas szerdán délután Kisvárdán, a Szőlőskert utca mögötti területen. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Emésztő aknába esett egy kétmázsás ló szerdán délben Piricsén, a Ságvári utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével az akna bejáratát kiszélesítették, majd a tulajdonos és az állatorvos jelenlétében a haszonállatot sértetlenül kiemelték.

Kigyulladt egy benzin üzemű személygépkocsi motortere szerdán délután Újfehértón, a Széchenyi utcában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A helyi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, valamint az utómunkálatokat kéziszerszámok segítségével végezték el. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott hulladék égett két négyzetméteren szerdán este Nyíregyházán, a Tarcsai István utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Egy raktárépület egyik helyiségében öt négyzetméteren berendezési tárgyak kaptak lángra szerdán este Nyíregyházán, az Állomás téren. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd a füsttel telítődött épületrészt átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik