Helyi közélet

2016.09.30. 08:31

Kigyulladt egy kombájn gyűjtőtartálya Újfehértónál - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 29-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó csütörtök reggel Vásárosnaményban, a Damjanich úton. A helyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Két menetrend szerinti autóbusz koccant egymásnak csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a Szent István utcában. A járművekben 45 fő utazott, közülük négyen könnyebben sérültek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, a járművek elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Kisteherautó és mikrobusz ütközött össze csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a Simai úton. A balesetben a kisbusz sofőrje könnyebben, utasa súlyosan sérült meg, aki a roncsok közzé szorult, őt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy kombájn gyűjtőtartálya gyulladt ki csütörtök délután Újfehértó és Hajdúböszörmény között, a Szilashát tanyánál. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A nyíregyházi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik