Helyi közélet

2016.09.02. 18:45

Tízezer lépést tehetünk a beteg gyermekekért vasárnap

Nyíregyháza - Számos akciót kezdeményezett már az elmúlt években a társadalmi szerepvállalás jegyében az Amway.

Nyíregyháza - Számos akciót kezdeményezett már az elmúlt években a társadalmi szerepvállalás jegyében az Amway. Indított már ­mozgalmat többek között a rászoruló gyermekek megsegítésére, segítette több ezer gyermek gyógyulását országszerte számos gyermekklinika, kórházi gyermekosztály támogatásával.

Tavaly szervezte meg első alkalommal országos jótékonysági akcióját 10 000 lépés Érted és Értük címmel. Ezt az országos jótékonysági sétát szeptember 4-én ismét megszervezi az Amway Hungária azzal a céllal, hogy gyermekkórházakat támogasson. Nyíregyházán a jótékonysági esemény résztvevői egy 5 kilométeres, hangulatos sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatják a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Kérlek segíts Alapítványát.

A nevezési díjat az Amway megduplázza, ezzel is segítve a kórház kis betegeinek minél gyorsabb felépülését.

A jótékonysági sétára szeptember 4-én, vasárnap fél kettőtől lehet regisztrálni, és kettőkor indul a menet. Az útvonal: a séta a Sóstói úti kórháznál kezdődik, a menet keresztülhalad az erdei tornapályán, és 5 kilométert sétálva térnek vissza a résztvevők a kórházhoz.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában