Helyi közélet

2016.09.01. 11:07

Videó: Fejéhez szorította a fegyvert, s azt kiabálta: meghalsz! - Megszólalt a férfi, aki rátalált a házaspárra

Nyíregyháza - Kamera elé állt az a férfi, aki megtalálta a családi házban lelőtt nőt és sebesült férjét. A férfi a <a href="http://www.nyiregyhazitv.hu/" target="_blank">Nyíregyházi Televíziónak</a> nyilatkozott, állítása szerint biciklivel ment az utcán, amikor látta, hogy egy férfi kerékpárral megérkezik a házaspár házához. Hamarosan pedig két lövés hallatszott.

Nyíregyháza - Kamera elé állt az a férfi, aki megtalálta a családi házban lelőtt nőt és sebesült férjét. A férfi a Nyíregyházi Televíziónak nyilatkozott, állítása szerint biciklivel ment az utcán, amikor látta, hogy egy férfi kerékpárral megérkezik a házaspár házához. Hamarosan pedig két lövés hallatszott.

A szemtanú azt nyilatkozta a Nyíregyházi Televíziónak, hogy az eldördült lövések után visszafordult, ekkor már hallotta a házban lévő gyermekeke sikoltását. Az egyik gyerek véres lábbal rohant ki hozzá az utcára. Amikor belépett a házba, borzalmas látvány fogadta: mozdulatlanul feküdt a feleség a földön, a vértócsa közepén lévő férj viszont életben volt.

Mindent megtett, hogy szóval tartsa a lelőtt férfit, aki még el tudta mondani, ki lőtt rájuk. A vérben fekvő férj azt mesélte, hogy a támadó a fejéhez szegezte a pisztolyt, és azt kiabálta: "meghalsz".


Egy féltékeny, visszautasított orvos lehet az, aki felelős a nyíregyházi házaspár lelövésért. A külföldi orvos évek óta Magyarországon praktizál. A rendőrség továbbra is keresi az 54 éves román állampolgárságú férfit. A nyíregyházi lövöldözésben egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában. A meglőtt orosi férfi életben van, fejlövéssel operálták szerdán este.

Lövöldözés volt szerda délután Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában