Helyi közélet

2016.11.14. 12:29

Jobbik-sajtótájékoztató: Vitázni hívják az IKSZ-et és a Fidelitast Kisvárdán

Kisvárda - „Ki a hazaáruló és ki a hazafi?” címmel hirdetett sajtótájékoztatót hétfőn a Jobbik kisvárdai ifjúsági tagozatának elnöke.

Kisvárda - „Ki a hazaáruló és ki a hazafi?” címmel hirdetett sajtótájékoztatót hétfőn a Jobbik kisvárdai ifjúsági tagozatának elnöke.

Balogh Ádám emlékeztetett: miután a kormány alaptörvény-módosító javaslata ellenzéki támogatás hiányában elbukott a parlamentben, azzal vádolták meg a Jobbikot, hogy cserbenhagyta Magyarországot, veszélybe sodorta a fiatalok jövőjét, holott csak következetesen kiállt a teljes ellenzék által kritizált letelepedési kötvények megszüntetése mellett. – Álláspontunk szerint a Fidesz-KDNP árulja, illetve árulja el hazánkat a kötvénybiznisszel! Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke pártunk magatartását bíráló, kritizáló közleményére „válaszul”, valamint a központi kérdés – Ki a hazaáruló és ki a hazafi? – tisztázása érdekében, a Jobbik kisvárdai ifjúsági tagozata vitára hívja ki a kormánypárti szervezeteket, így a Fidelitas és az IKSZ helyi képviselőit. A felkérést természetesen közvetlenül is eljuttatjuk a megszólítottakhoz, bízunk benne, hogy hajlandóak lesznek a kulturált véleményütköztetésre – mondta Balogh Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában