Helyi közélet

2016.11.10. 16:46

Jótékonysági előadás a beteg gyermekek javára Nyíregyházán

Nyíregyháza - Bizonyára egyetlen szülőnek sem kell hosszasan ecsetelni, mekkora tragédia, ha egy gyermek tartós betegséggel küzd, s micsoda megterhelés ez a család számára, nemcsak fizikailag és lelkileg, de anyagilag is.

Nyíregyháza - Bizonyára egyetlen szülőnek sem kell hosszasan ecsetelni, mekkora tragédia, ha egy gyermek tartós betegséggel küzd, s micsoda megterhelés ez a család számára, nemcsak fizikailag és lelkileg, de anyagilag is. A Szent Erzsébet Alapítvány november 19-én, szombaton 18 órától jótékonysági estet rendez a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központban, ahol neves művészek előadásában az Anconai szerelmesek című zenés vígjátékot láthatja a közönség. A színvonalas műsor bevételével a gyermekek mindennapi életkörülményeinek javításához, gyógyíttatásukhoz szükséges eszközök beszerzéséhez, illetve rászoruló családok támogatásához járulnak hozzá úgy a szereplők, mint a publikum.

Segítség

– Az egészségügyi intézményeken keresztül egyre több olyan család fordul hozzánk segítségért, akik nem képesek finanszírozni gyermekük gyógyíttatását, fejlesztését, nem tudják előteremteni az életben maradásukhoz szükséges anyagiakat. A jótékonysági esten befolyt összeggel a halálos betegséggel küzdő gyerekek életminőségén szeretnénk javítani, földi idejüket a lehető legelviselhetőbbé tenni – tudatta Puss Ferencné, az alapítvány főmunkatársa. A tiszteletjegy értéke 10 ezer forint, amit a 06-1/787-1850-es telefonszámon rendelhetnek meg az érdeklődők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában