Helyi közélet

2016.11.07. 12:44

Miért hasznosak a ruhabörzék?

Nyíregyháza - Kiss Virág: Negyedszer hoztam el a kinőtt vagy nem hordott ruháimat a tinibörzére. Vigyázok a cuccaimra, mert így még sokáig viselhetik mások is. Jó a hangulat és még pénzt is keresek.

Nyíregyháza - Kiss Virág: Negyedszer hoztam el a kinőtt vagy nem hordott ruháimat a tinibörzére. Vigyázok a cuccaimra, mert így még sokáig viselhetik mások is. Jó a hangulat és még pénzt is keresek.Kecskés Borbála: A tinik viszonylag hamar kinövik a ruháikat. A jó állapotú, márkás nadrágokat, pulóvereket a bolti ár töredékéért vásárolhatják meg, akik ellátogatnak a börzékre. Mindenki jól jár szerintem.

Kecskés Béláné: Azzal, hogy a gyerekek kinőtt ruháit elhozzuk a börzékre, tulajdonképpen másoknak segítünk minőségi és olcsó darabokhoz jutni. Szinte mindent eladtunk, amit kihoztunk.

Juhász Ferenc: Van egy 14 és egy 10 esztendős lányom, ők kérték, hogy menjünk el a vasárnapi tiniruhabörzére. Ebben a korban már ők döntik el, mit vesznek fel. Itt jó áron jutunk a nekik tetsző darabokhoz.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában