Helyi közélet

2016.12.04. 09:05

Kigyulladt egy kombájn szombat délután - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Munkavégzés közben kigyulladt egy kombájn szombat délután Nyíregyháza külterületén, Samókabokorban. A rövidzárlat miatt keletkezett tűz a gépben begyűjtött kukoricára is átterjedt. A jármű vezetőjének egy kézi porral oltóval sikerült megfékeznie a lángokat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépet átvizsgálták, valamint az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy tízemeletes társasház tizedik emeleti erkélyén egy ott üzemeltetett hűtőszekrény szombat délután, Nyíregyházán, a Fazekas János téren. Az ott lakóknak sikerült eloltania a lángokat, akit füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a lakást és az épületet átvizsgálták, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették.

Egy harminc négyzetméteres melléképület és egy hozzá tartozó nyitott tároló égett szombat este Fehérgyarmaton, a Benczúr utcában. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. A szomszédos épületekből két darab 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, amelyek nem sérültek meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában