Helyi közélet

2016.12.15. 10:24

Lopott autóval és hamis okmányokkal fogtak el egy cseh állampolgárt Záhonyban

Záhony - A záhonyi határátkelőhelyen 2016. december 11-én belépésre jelentkezett egy Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedő cseh állampolgár.

Záhony - A záhonyi határátkelőhelyen 2016. december 11-én belépésre jelentkezett egy Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedő cseh állampolgár. A határrendészek az átadott úti okmányok vizsgálatakor megállapították, hogy azok nem a sofőr adatait, valamint fényképét tartalmazzák. Az egyenruhások a vezetőt közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltségre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Az általa vezetett jármű alapos ellenőrzése során még az is kiderült, hogy azt a cseh hatóságok lopás miatt a Schengeni Információs Rendszerben körözik. A rendőrök a járművet lefoglalták, majd a további eljárás alatt felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában