Helyi közélet

2017.01.19. 13:43

MSZP-sajtótájékoztató: "Nagyobb figyelmet kellene fordítani az alacsony jövedelműekre"

Nyíregyháza – A Magyar Szocialista Párt nyíregyházi irodájának udvarán múlt szombaton 200 adag meleg ételt osztottak szét a rászorulók között. Különösebb tumultus nélkül, folyamatosan érkeztek az emberek, így alig több, mint két óra alatt elfogyott a töltött káposzta – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Veres János.

Nyíregyháza – A Magyar Szocialista Párt nyíregyházi irodájának udvarán múlt szombaton 200 adag meleg ételt osztottak szét a rászorulók között. Különösebb tumultus nélkül, folyamatosan érkeztek az emberek, így alig több, mint két óra alatt elfogyott a töltött káposzta – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján dr. Veres János. Az MSZP megyei elnöki hozzátette: ma Magyarországon négymillió ember él kevesebb mint havi 55 ezer forintból, míg karácsony környékén több százezres prémiumot kaptak a kormánypárti politikusok.

– Az MSZP hétvégi akciója is bebizonyította, hogy nagyobb figyelmet kellene fordítani az alacsony jövedelműekre, a létminimum alatt élőkre. Ha 2018-ban a Magyar Szocialista Párt kerül kormányra, azon fogunk dolgozni, hogy növelhessük az alacsony jövedelműek bevételeit és visszaszorítsuk az indokolatlan adóztatást. Ez Szabolcs-Szatmár-Beregben mint a legszegényebb megyében kiemelten fontos feladat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában