Helyi közélet

2017.02.08. 16:54

Kihívásokban és élményekben gazdag volt 2016

Nyíregyháza - Az évértékelők időszakát éljük. Bár nekem is „sokat jár a szám”, nem vagyok politikus, inkább dalban, énekben „utazom”.

Nyíregyháza - Az évértékelők időszakát éljük. Bár nekem is „sokat jár a szám”, nem vagyok politikus, inkább dalban, énekben „utazom”.

Sokáig Nyíregyházán éltem, büszke vagyok rá, hogy innen indult el a zenei karrierem, csodálatos embereket ismertem meg itt, akik sokat segítettek és büszkék voltak rám. Nagy változást jelentett az életemben, amikor – búcsút intve barátoknak, iskolának – Budapestre költöztem. Nehéz volt a beilleszkedés, megszokni a fővárosi nyüzsgést. Örültem, hogy újra felvettek a felsőörsi Snétberger Zenei Tehetség Központba, ahol a legjobbaktól tanulhattam, de azért mindig haza húzott a szívem Nyíregyházára a barátokhoz, a családhoz és az énektanáromhoz, aki nélkül nem tartanék ott, ahol most tartok. A Snétbergerben tanító dzsessz énektanárom segített elhelyezkednem egy zeneiskolában, felvettek a Rajkó-Talentumba ének szakra. Idővel jött az újabb nagy lehetőség: Németországba hívtak, ahol egy éven át gyerekeknek taníthatok zenét. Naná, hogy igent mondtam! Tavaly ősztől kint dolgozom, szorgalmasan tanulom az idegen nyelvet, új embereket, kultúrákat ismerek meg. Számos koncertünk volt már. Nem gondoltam volna, hogy 2016-ban ennyi minden történik majd velem, s ki tudja, mit hoz 2017?

- Váradi Gusztáv -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában