Helyi közélet

2017.02.07. 10:26

Videó: Egy nyíregyházi vendéglőből távozó férfit raboltak ki

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást O. Krisztián 29 éves nyíregyházi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást O. Krisztián 29 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. február 6-án 18 óra körül egy Nyíregyháza külterületén lévő presszóból követni kezdett egy távozó vendéget, akit aztán bántalmazott. Miután az 54 éves sértett az ütések következtében a földre került, a gyanúsított az inge zsebéből kivette a készpénzét, majd távozott a helyszínről.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a további eljárást O. Krisztián bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában