Helyi közélet

2017.04.18. 17:55

Tiszaszalka környezete lesz a TÉT májusban

Tiszaszalka - A Törvény és Taktika Egyesület (TÉT) szervezésében május 13-án szombaton immár negyedik ­alkalommal rendezzük meg a TÉT Környezettudatos Napunkat – tájékoztatott dr. Lakatos Bence Roland.

Tiszaszalka - A Törvény és Taktika Egyesület (TÉT) szervezésében május 13-án szombaton immár negyedik ­alkalommal rendezzük meg a TÉT Környezettudatos Napunkat – tájékoztatott dr. Lakatos Bence Roland.

– Az egyesületünk fő működési területe a Bereg – ­Magyarország egyik legszebb és legkülönlegesebb tájegysége –, ezért kezdeményeztük a Tiszaszalka, Tiszavid, ­Vámosatya községek közigazgatási területeit érintő akciónkat 2014-ben – tekintett vissza a kezdetekre a TÉT elnöke.

Mindenkire számítanak

– Az idei, a madarak és fák napjára időzített civil kezdeményezéshez csatlakozó segítőket 8.30-tól várjuk a tiszaszalkai Csaronda horgásztó melletti farmra – mindenkire számítunk, hogy együtt tehessünk településünk és világunk tisztaságáért. A Tiszaszalkai Vadgazdák Vadásztársaság és a Bockereki Vadásztársaság tagsága már biztosan ott lesz – fűzte hozzá dr. Lakatos Bence Roland, a részletekről szólva pedig elmondta: – A résztvevő kicsiknek és nagyoknak oktatást, szórakoztató sorversenyeket, ügyességi feladatokat szervezünk, illetve játékos vetélkedő keretében hívjuk fel a figyelmet a környezetünk védelmének fontosságára. Az akcióval és a játékkal kapcsolatos további részletek megtalálhatók lesznek a közösségi oldalunkon, illetve a honlapunkon.

KM


Tervezett programok

8.30–8.45: gyülekező, regisztráció

8.45–9.30: reggeli, területek felosztása, oktatás

9.45–12.45: területek megtisztítása, sor- és sportversenyek, vetélkedők

13.00–13.40: ebéd a gyülekezési helyen

13.40–14.30: értékelés, a vetélkedő eredményének kihirdetése

14.30: szabadprogram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában