Helyi közélet

2017.05.11. 13:34

Fidesz-sajtótájékoztató: A napokban Nyíregyházán is postázták a leveleket

Nyíregyháza – A kormány nemrégiben nemzeti konzultációt kezdeményezett, amely már most sikeresnek mondható, hiszen az elmúlt időszakban 1,13 millióan küldték vissza országszerte a kérdőívet. A napokban Nyíregyházán is postázták a leveleket. Arra kérnénk mindenkit, hogy vegyen részt a konzultációban és május 20-áig küldje vissza válaszát – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Jászai Menyhért, a Fidesz városi alelnöke.

Nyíregyháza – A kormány nemrégiben nemzeti konzultációt kezdeményezett, amely már most sikeresnek mondható, hiszen az elmúlt időszakban 1,13 millióan küldték vissza országszerte a kérdőívet. A napokban Nyíregyházán is postázták a leveleket. Arra kérnénk mindenkit, hogy vegyen részt a konzultációban és május 20-áig küldje vissza válaszát – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Jászai Menyhért, a Fidesz városi alelnöke. Hozzátette: a kormánypárt országos konzultációs fórumot is tart. Május 16-án, kedden Nyíregyházára érkezik Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár, akivel 18 órától a Central Hotelben találkozhatnak a megyeszékhelyen élők. Jászai Menyhért arra kéri a város lakóit, hogy minél többen vegyenek részt a fórumon és ismerjék meg a kormány érveit, valamint a hozott intézkedéseket. – Magyarország Európa pártján áll, ezért kell a brüsszeli politikát jó irányba befolyásolni – tette hozzá befejezésül az alpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában