Helyi közélet

2017.06.06. 17:25

Fény ragyogta be a határőrök összejövetelét

Nyírbátor - Nem kell ahhoz ünnep, hogy a lelkekben ünnepi hangulat legyen. Így volt ez a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület legutóbbi összejövetelén, amikor is három tagtársunk került pozitív érzelmeink fókuszpontjába, aki június hónapban érik el kerek évfordulós születésnapjukat.

Nyírbátor - Nem kell ahhoz ünnep, hogy a lelkekben ünnepi hangulat legyen. Így volt ez a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület legutóbbi összejövetelén, amikor is három tagtársunk került pozitív érzelmeink fókuszpontjába, aki június hónapban érik el kerek évfordulós születésnapjukat. Meleg szavakkal kívántunk hosszú, boldog életet 70. születésnapja alkalmából Májer Józsefnek és Gyarmati Ferencnek, valamint a hozzájuk képest "tinédzser" 65 éves Őz Lászlónak. Az ünnepeltek meghatódva fogadták a jókívánságokat. A hétköznapi ragyogást a Lászlók, Péterek és Margitok köszöntése tette teljessé.

A mögöttünk hagyott Észak- Szabolcsi sikeres barangolás méltatása és a Szatmári kirándulás előkészítése után jóízűen fogyasztottuk el az ízletes töltött káposztát és a finom süteményeket, s estébe nyúltak a jó hangulatú beszélgetések és nótázások.

- Vincze István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában