Helyi közélet

2017.06.09. 07:25

Lángra kapott egy autó Kisvárdán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere és műszerfala csütörtök délután Kisvárdán, a Krúdy parkban. A tüzet a tulajdonosnak sikerült egy kézi porral oltó készülékkel eloltania. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították és a gépkocsit áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Fél hektár területen a száraz aljnövényzet égett csütörtök délután Kisvárdán, a Becskereki utca közelében. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Leomlott egy ötven négyzetméteres, vályog falazatú családi ház tűzfala a nagy esőzés után Nyíregyháza mellett, Bálintbokorban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a sérült épületrészeket eltávolították, a tulajdonosok a tetőt befóliázták és a falat megtámasztották. Az ott lakók saját felelősségükre az épületben maradtak, személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában