Helyi közélet

2017.06.01. 18:23

Pünkösdi nyílt verseny a nyírturai SZÁÉV-tónál

Nyírtura - Nyílt halfogó versenyt rendez a SZÁÉV Sport Horgász Egyesület június 3-án, szombaton Nyírturán, az egyesület horgásztavánál.

Nyírtura - Nyílt halfogó versenyt rendez a SZÁÉV Sport Horgász Egyesület június 3-án, szombaton Nyírturán, az egyesület horgásztavánál.

A versenyen mindazok részt vehetnek, akik érvényes állami horgászjeggyel rendelkeznek. A nevezési díj minden versenyzőnek 3.500 forint. A versenyzők kapnak ebédet, valamint egy pohár italt is (fiataloknak üdítő, felnőtteknek sör). A tó megközelíthető a Nyírturát és Kemecsét összekötő műútról balra (ha Nyírturáról megyünk) a legelőn keresztül, valamint a libabokori műút felől az erdei úton, a közútról letérve 1200 m a tópart.

Jelentkezés: a helyszínen a verseny napján. A gyülekező és a regisztrálás 7 órakor kezdődik, majd a verseny megnyitója után az indulók elfoglalják a rajthelyet.

A megmérettetés 8 órától 12 óráig tart, majd következik a mérlegelés és az eredményhirdetés. A szervezők az ebédet az eredményhirdetés után szolgálják fel. További információ kérhető Rózsási Lászlótól a 06-30/9814-364-es számon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában