Helyi közélet

2017.07.21. 17:45

Megkérdeztük: Önnek hogy tetszik a vizes vébé, mit vár a magyaroktól?

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Javában tart már a vizes vébé, most arra voltunk kíváncsiak, hogy az emberek milyen szereplést várnak sportolóinktól.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Javában tart már a vizes vébé, most arra voltunk kíváncsiak, hogy az emberek milyen szereplést várnak sportolóinktól.

A nyíregyházi Illó István nagy dolognak tartja, hogy Magyarország rendezheti a vizes világbajnokságot. – Egy sportolónak hatalmas pluszt ad, ha a saját közönsége előtt versenyezhet. Akár öt-hat aranyat is szerezhetünk.

A nyírturai Véningerné Bozsó Edit csak módjával nézi a közvetítéseket, de átérzi az esemény jelentőségét. – Nagyon szurkolok Hosszú Katinkának, Gyurta Dánielnek és társaiknak. Remélem, örömet nyújtanak a drukkereknek.

A hortobágyi Ráduly Sándor végignézte a magyar–olasz férfi vízilabdameccset. – Sajnáltam a döntetlent, bíztam a győzelmünkben. Ezzel együtt mindkét pólócsapatunk érmes lesz.

A nyíregyházi Kiss Mária régóta figyelemmel kíséri a vízilabdameccseket. – Főleg az olimpián és a világbajnokságon szorítok értük. Nekem Nagy Viktor a kedvencem. Szerintem aranyérmet szereznek!

Nekem Nagy Viktor a kedvencem. Fotó: kelet.hu

A nyíregyházi Polgár Istvánné is inkább a férfiak mérkőzéseit nézi szívesebben. – Nagyon erősek a szerbek, ezért inkább csak azt merem kijelenteni: érmet szerzünk a világbajnokságon.

A szintén a megyeszékhelyen élő Luksa Vivien amondó, a java csak ezután következik. – Nemsokára kezdődnek az úszóversenyek, ahol Hosszú Katinka biztosan tarolni fog.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában