Helyi közélet

2017.07.03. 12:22

"Muszáj optimistának maradnunk" - Magához tért a meglőtt nyíregyházi nő, már kommunikál

Barcelona, Nyíregyháza - <a href="/video-magyar-aldozata-van-egy-spanyol-barban-kitort-lovoldozesnek/3535399" target="_blank">Miként arról korábban beszámoltunk</a>, nyíregyháziak a Barcelona közelében történt lövöldözés áldozatai. Az évek óta külföldön élők közül a férfi életét veszítette, a nő kórházban van.

Barcelona, Nyíregyháza - Miként arról korábban beszámoltunk, nyíregyháziak a Barcelona közelében történt lövöldözés áldozatai. Az évek óta külföldön élők közül a férfi életét veszítette, a nő kórházban van.

Az okról már találgatások is láttak napvilágot, az egyik társasági oldalon egy rokon arról írt, hogy a támadás sérültjét mentőhelikopterrel Barcelonába szállították és stabilizálták az állapotát. Már magához tért, hozzátartozóit felismerte és kommunikál. Ettől függetlenül a lőtt sérülés miatt állapota továbbra is kritikus és folyamatos orvosi felügyeletre szorul.

Azt is hozzáfűzte, hogy két rendes és tisztességes emberről van szó, így a híradásokban elhangzó „célzott leszámolás” nem helytálló. A család értetlenül áll a bekövetkezett tragédiával szemben.

- Szeretném megköszönni a támogatást és az aggódást G. egészsége iránt. Muszáj optimistának maradnunk - írta a Facebook-on a magyarok egyik ismerőse, aki hozzátette: a golyó nem ért létfontosságú belső szervet. – G. erős nő, aki nem hagy cserben senkit. Nagyon büszke vagyok rá.

KM / Blikk.hu


Egy magyar férfi életét vesztette, egy magyar nő pedig súlyosan megsebesült abban a lövöldözésben, amely csütörtökön tört ki a Barcelona közelében található Vilanova i la Geltrú spanyol tengerparti település egyik bárjában - közölte a La Vanguardia című újság pénteken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában