Helyi közélet

2017.10.06. 14:59

Őrizetbe vették a dombrádi férfit valótlan bejelentés miatt

Dombrád - Azt hazudta a férfi, hogy betörte édesanyja dombrádi házának ablaküvegét és fel akarja gyújtani a házat.

Dombrád - Azt hazudta a férfi, hogy betörte édesanyja dombrádi házának ablaküvegét és fel akarja gyújtani a házat.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 38 éves dombrádi lakos ellen. A férfi 2017. október 5-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról tett bejelentést, hogy édesanyja dombrádi házának ablaküvegét betörte és fel akarja gyújtani a házat. A helyszínre érkező járőrök a férfit a dombrádi ház közelében igazoltatták. Az intézkedés során kiderült, hogy a bejelentés valótlan volt. A férfi a ház ablaküvegét nem törte be és felgyújtani sem akarta az ingatlant, csak idegességében találta ki az egészet, mert élettársa elhagyta. A rendőrök a férfit előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőre terhelheti!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában