Helyi közélet

2017.11.22. 08:28

Kihelyezett Rotary-ülés Ópályiban

Mátészalka - A Mátészalkai Rotary Klub tagjai minden kedden este hét órakor találkoznak, és a klub folyamatban lévő programjait tárgyalják meg. Ezúttal az Ópályiak Baráti Köre elnöke, Erdélyi Miklós, a Mátészalkai Rotary Klub tagja invitálta az ópályi teleházba, kihelyezett meetingre a klubot.

Mátészalka - A Mátészalkai Rotary Klub tagjai minden kedden este hét órakor találkoznak, és a klub folyamatban lévő programjait tárgyalják meg. Ezúttal az Ópályiak Baráti Köre elnöke, Erdélyi Miklós, a Mátészalkai Rotary Klub tagja invitálta az ópályi teleházba, kihelyezett meetingre a klubot. Rhédi Péter elnök vezetésével megtárgyalták a közeledő Mikulás napi, rászoruló gyerekeknek szóló ajándékosztás és a januári jótékonysági bál részleteit. A házigazdák bemutatták az Ópályi helyi közösségek fejlesztéséről szóló Együtt egymásért című pályázatot. Erdélyi Ilona előadást tartott az önkéntesség törvényi szabályozásáról és az önkéntesek foglalkoztatásának lehetőségeiről. Mészáros Anita bemutatta a pályázat eddig megvalósított eseményeit a csigakészítéstől a mesemondó versenyig. A hangulatos meeting a bál borainak szolid kóstolásával zárult.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában