Helyi közélet

2017.11.17. 08:51

Sebességkorlátozás a Sóstói úton - Vadveszélyre kell számítani

Nyíregyháza - Nemcsak ma, de holnap is dolgoznak a Tünde utcán reggel 7 órától 17 óráig, forgalomkorlátozásra kell számítani.

Nyíregyháza - Nemcsak ma, de holnap is dolgoznak a Tünde utcán reggel 7 órától 17 óráig, forgalomkorlátozásra kell számítani. A nagybani piac bejáratánál két kapun engedik be szombaton az embereket, a Tokaj felé eső forgalmi sávból nincs visszakanyarodási lehetőség, a forgalmat az Acél utca felé engedik ki, vegyék igénybe a helyrendezők és a biztonsági őrök segítségét a piacra behajtók. Mindez reggel 8 órától 11 óráig érvényben van. Szombaton forgalomkorlátozásra kell számítani reggel 9 órától a Törzs és a Szalag utcánál, ahol a református templom alapkövét helyezik el, itt polgárőrök és rendőrök irányítanak majd. Forgalomkorlátozásra kell számítani a Kálmán után a Kölcsey televízió előtt, le van szűkítve a Bocskai utca bevezető, kiskörútra kanyarodó sávja, az ott folyó munkálatok a jövő héten fejeződnek be. Külön felhívjuk a közlekedők figyelmét a vadveszélyre, a Sóstói erdőben végzett fakitermelési munkák miatt megvadult vadakra kell számítani. A Sóstói úton, illetve Sóstó belterületén 30 kilométeres sebességkorlátozás van érvényben a Blaha Lujza sétánytól a Tölgyes utcáig. Az elmúlt 24 órában számtalan baleset történt a megye területén, vezessenek óvatosan, hívta fel az autósok figyelmét Bordás Béla városgondnok, közlekedési és baleseti helyszínelő.

KM-MJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában