Helyi közélet

2017.12.20. 13:31

Együtt-sajtótájékoztató: "Az állami vagyon újabb felelőtlen kiárusításával szembesültünk"

Nyíregyháza – A rendszerváltás idején a köznyelvben BEAG Universil volt a neve ennek a frekventált ipari területnek – mutatott a címtáblára a nyíregyházi Derkovits utca 132-136. szám előtt tartott szerdai sajtótájékoztatón Lövei Csaba önkormányzati képviselő.

Nyíregyháza – A rendszerváltás idején a köznyelvben BEAG Universil volt a neve ennek a frekventált ipari területnek – mutatott a címtáblára a nyíregyházi Derkovits utca 132-136. szám előtt tartott szerdai sajtótájékoztatón Lövei Csaba önkormányzati képviselő. – Jelenleg Vállalkozói Park a neve, és több csarnokban javában dolgoznak. Az Együttnek az a gondja ezzel, hogy az állami vagyon újabb felelőtlen kiárusításával szembesültünk, ugyanis információnk szerint 330 millió forintért értékesítette a több mint 5 hektáros területet az állam. Az általunk megkérdezett ingatlanszakértő 1,5-2 milliárd forintra becsülte az említett ingatlant. Mást nem tehetünk, az illetékes nemzeti fejlesztési miniszterhez, dr. Seszták Miklóshoz fordulunk, hogy tisztában legyünk a tényekkel. Ha beigazolódnak az állításaink, akkor megtesszük a szükséges jogi lépéseket az értékaránytalanságra hivatkozva – jelentette ki Lövei Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában