Helyi közélet

2018.02.19. 17:57

Csipkerózsika története modern köntösben Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat - Interaktív táncos mesére hívják a fehérgyarmati Móricz Zsigmond Művelődési Házba a gyerekeket február 23-án, pénteken 10 és 14 órától.

Fehérgyarmat - Interaktív táncos mesére hívják a fehérgyarmati Móricz Zsigmond Művelődési Házba a gyerekeket február 23-án, pénteken 10 és 14 órától. A hatalmas bozótot utánzó színpadon Csipkerózsika története kel életre. A látványos hatáselemekkel tarkított előadással a VSG (Vass Sándor Gergely) budapesti táncszínház igazi nagyszínházi élményt ígér. Az együttes védjegye, hogy a klasszikus meséket modern köntösbe öltöztetik.

Csipkerózsika varázslatos történetében az esetleg félelmet keltő jeleneteket is humorral árnyalják. A mese karaktereit táncművészek formálják meg, s mint mindig, a darabot klasszikus zene kíséri. A látványos zenés-táncos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű és kedves Csipkerózsika és természetesen a daliás herceg. Az előadás további különlegessége, hogy egyes jelenetek a közönség bevonásával interaktívvá válnak a nézőtéren.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában