Helyi közélet

2018.02.22. 08:34

Fodrozódó hajzuhatag, csillogó köröm és smink Nyíregyházán

Nyíregyháza - A határon túlról is érkeznek majd versenyzők a Szabolcs Kupára.

Nyíregyháza - A határon túlról is érkeznek majd versenyzők a Szabolcs Kupára.

A jelentkezés lezárult a tizenhatodik Szabolcs Kupára (amely február 25-én, 9 órakor kezdődik a Váci Mihály Kulturális Központban), a versenyre összesen 170 nevezés érkezett – fogalmazott az eseményt beharangozó szerdai sajtótájékoztatón Nagyné Varga Katalin, a rendezvény felett évek óta bábáskodó Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, aki kihangsúlyozta: a belépés minden érdeklődő számára ingyenes. A részletekről a kamarán belül működő mester szakmai tagozatok elnökei beszéltek. – Örömteli, hogy a kozmetikus tanulóknál 23-an jelentkeztek – mondta Dávidáné Krómer Beáta, aki szerint az idei Szabolcs Kupa slágere a „párizsi lány” és a „szivárvány” fantáziasmink elnevezésű versenykiírás lehet.

Zselé és porcelán

– Műkörömépítő és -díszítő vonalon a japánkert kategória lesz a legnagyobb durranás, itt szlovákiai versenyzőkre is számítunk – fogalmazott Tóth Csilla. Szerinte érdemes megtekinteni a zseléből és porcelánból készült műköröm remekeket. Lukovics György mesterfodrász hozzátette: a „borbély” és a „Marcell vízhullám” kategóriában várhatóan csodás és divatos hajköltemények születnek majd. – Külön felhívnám a figyelmet Rabócsi Renáta helyi divattervező ruhakollekciójának a bemutatójára, ez a tervek szerint délután négy óra körül kezdődik – mondta Lukovics György.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában