Helyi közélet

2018.02.08. 08:11

Főhe: a program még nem teljes, de a húzóneveket már megszellőztették!

Nyíregyháza - Bár messze még a tavasz, érdemes már most rá-ránézni az idei, szám szerint tizennyolcadik Főhe Fesztivál hivatalos Face­book-oldalára, a szervezők ugyanis napról napra csepegtetik a május 17–21. közötti zenei dzsembori fellépőit.

Nyíregyháza - Bár messze még a tavasz, érdemes már most rá-ránézni az idei, szám szerint tizennyolcadik Főhe Fesztivál hivatalos Face­book-oldalára, a szervezők ugyanis napról napra csepegtetik a május 17–21. közötti zenei dzsembori fellépőit. A Nyíregyházi Egyetem fesztiváljának programfelelősei gondoltak a középiskolásokra és a már dolgozó felnőttekre is, amikor a négynapos buli nagy részét a pünkösdi hosszú hétvégére időzítették.

Kétnapos techno-party

A „táncrend” persze még hiányos, de az már biztos, hogy fellép ByeAlex és a Slepp, Horváth Tamás, a Brains, a Hősök, a BSW és a Jetlag. Továbbá bejegyezték már a „szaknévsorba” Metzker ­Viktóriát, Julia Carpentert, Pixát, Yaminát és DJ Lennardot is.

A korábbi évek sikerei után az idén már kétnapos programmal várják a techno szerelmeseit – olyan fellépőkkel, mint a Format: B, Jay Lumen, a SanFranciscoBeat, Mateo&Spirit, Sikztah, a Secret Factory, James Cole és adambence.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában