Helyi közélet

2018.03.20. 12:36

Pontos, gyors, biztonságos

Nyíregyháza - Közel hatmillió forint értékű új panoráma röntgen biztosítja a jövőben a pontosabb diagnosztikát, gyorsabb és hatékonyabb betegellátást a Jósa András Oktatókórház Szájsebészeti szakrendelésén – tudatta lapunkkal az egészségügyi intézmény.

Nyíregyháza - Közel hatmillió forint értékű új panoráma röntgen biztosítja a jövőben a pontosabb diagnosztikát, gyorsabb és hatékonyabb betegellátást a Jósa András Oktatókórház Szájsebészeti szakrendelésén – tudatta lapunkkal az egészségügyi intézmény. Az új röntgenberendezés lehetővé teszi a vizsgálatok képi dokumentációjának, illetve az írásos leleteknek a direkt digitalizálását és azonnali elektronikus tárolását. Mindez jelentős költségmegtakarítást jelent, A beépített szenzoroknak köszönhetően az új berendezéssel végzett vizsgálatok, akár 50 százalékkal kevesebb sugárdózisnak teszik ki a betegeket, mint a hagyományos panoráma röntgenek. Nagyon fontos, hogy az új eszköz a mozgáskorlátozott páciensek vizsgálatára is alkalmas.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában