Helyi közélet

2018.03.03. 08:34

Rendőrök segített kereket cserélni egy bajba jutott nyírmadai férfinak

Levelek, Nyíregyháza - Járőrszolgálat ellátása során lettek figyelmesek a főúton veszteglő autóra a baktalórántházi rendőrök.

Levelek, Nyíregyháza - Járőrszolgálat ellátása során lettek figyelmesek a főúton veszteglő autóra a baktalórántházi rendőrök.

Műszaki meghibásodás miatt leállásra kényszerült a 41-es számú főút 15. kilométerében 2018. március 1-jén hajnal 2 óra körül egy terepjáróval közlekedő 62 éves nyírmadai férfi. A baktalórántházi rendőrök járőrszolgálat ellátása során találtak rá a veszteglő gépkocsiban várakozó sofőrre. A járművezető elmondta, hogy Nyíregyháza felől Levelek irányába tartott, amikor a gépkocsija jobb első kereke defektes lett.

Elpanaszolta továbbá, hogy a késői időpontra tekintettel egyelőre senkit nem tudott utolérni, aki segíteni tudna neki a hazajutásban. A rendőrök a rendkívüli hidegben azonnal a bajba jutott férfi segítségére siettek és megkezdték a defektes kereket kicserélni. Időközben a helyszínre érkezett a járművezető egyik hozzátartozója, akit sikerült kiértesíteni a történtekről, így biztonságban sikerült hazajutnia a sofőrnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában